Niet koud, niet warm:
precies goed

Airconditioning van Euro-Air

Airconditioning (ook wel klimaatregeling, luchtbehandeling of luchtregeling) reguleert de binnenlucht in gebouwen, treinen en auto’s. Airco wordt ook wel klimaatregeling, comfortkoeling, luchtregelaar of klimaatregelaar genoemd.

Een aangenaam klimaat dankzij airco van Euro-Air

Airco houdt de temperatuur en luchtvochtigheid op een aangenaam niveau, terwijl het buiten onaangenaam koud of warm is. Aircosystemen zuiveren de lucht door middel van een filtersysteem. 

Door een breed aanbod van systemen kan er in elke ruimte tegenwoordig een passende en vooral betrouwbare airconditioning worden geïnstalleerd. Euro-Air houdt zich dan ook continu bezig met ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing.

Airco voor particulieren

Het is aangenaam wonen en werken in een huis of bedrijf met een airconditioning en/of warmtepompsysteem van Euro-Air Nederland. In de zomer kunt u naar wens koelen en in de winter verwarmen. U voelt zich fitter in een woonruimte met een aangenaam binnenklimaat. Airconditioning is veel meer dan wat extra frisse lucht. Ook koelen, verwarmen, ventilatie, uitfilteren van stofdeeltjes en het regelen van de vochtigheidsgraad zijn onderdeel van een aircosysteem.

Euro-Air Nederland biedt u een energiezuinige oplossing. We leveren diverse airconditioning binnendelen zoals wandmodellen en vloermodellen (eventueel omkast), maar ook centrale airconditioningsystemen. Van een aantal systemen zijn na installatie alleen de wand-, vloer- of plafondroosters zichtbaar.

Airconditioning op werk

Uit onderzoek blijkt dat een uitgebalanceerd en aangenaam binnenklimaat de werklust en daarmee de productiviteit en arbeidsprestatie verhoogt. Airconditioning werkt positief op de kooplust van het winkelend publiek en het verhoogt het plezier van een avondje uit. Als de temperatuur te hoog is neemt de productiviteit flink af, maar als de temperatuur te laag is voelen mensen zich ook niet behaaglijk. Airconditioning is geen luxe meer, maar een must.