Niet koud, niet warm:
precies goed

Levering van airco's in Rotterdam en Den Haag

Euro-Air Nederland heeft in meer dan 40 jaar erg veel ervaring opgedaan in een aantal veeleisende toepassingsgebieden van luchtbehandeling. Werkcabines van containeroverslagbedrijven, grote- en kleine computerruimten, kantoorcomplexen en meer. Ook verzorgt Euro-Air de aircotechniek & service in sportcentra, fitness en yogaruimtes. 

Airconditioningbedrijf Euro-Air uit Zoetermeer

Het klimaat is van invloed op ons welzijn. Dit geldt voor zowel het klimaat binnen als buiten. Werken, winkelen en ontspannen in een geconditioneerde ruimte heeft bewezen plezieriger en ook stukken gezonder te zijn. Een uitgebalanceerd binnenklimaat verhoogt de productiviteit. Ook werkt een airconditioninginstallatie positief op de kooplust winkelend publiek.

Jarenlange ervaring

Ook na 40 jaar zullen wij nooit blind varen op onze ervaring. Iedere opdracht is toch weer anders omdat verschillende factoren bepalend zijn voor de keuze voor een airconditioningsysteem. Bouwkundige factoren, de aard van het bedrijf, de capaciteit van een aanwezige installatie, warmteontwikkeling van machines, het beschikbare budget en nog veel meer. Euro-Air Nederland zoekt altijd naar een oplossing die het hoogste rendement oplevert bij een zo gunstig mogelijke prijs-kwaliteitverhouding.

24-uursservicedienst

Euro-Air Nederland kan snel leveren, omdat onze mensen gewend zijn snel en accuraat te werken. Desnoods 's nachts als het niet anders kan! Omdat we een heel flexibele en transparante organisatiestructuur hebben, kunnen we soms zoeken naar oplossingen voor ‘onmogelijke problemen’. Slagvaardigheid heeft in deze markt nu eenmaal de hoogste prioriteit, wij beginnen waar een ander niet verder zoekt.

Ons bedrijf beschikt over een 24-uursservicedienst die service biedt aan de hele Benelux. De service en het onderhoud worden uitgevoerd door onze erkende STEK-monteurs.

Onderhoudscontract

Om storingsrisico's tot een minimum te beperken, sluiten wij met veel afnemers een op het gebruik afgestemd onderhoudscontract af. Wanneer de omstandigheden dusdanig zijn dat een standaard-unit voldoet, is het in veel gevallen mogelijk deze units op huurbasis te leveren.

Voor buitengewoon onderhoudsgevoelige apparatuur werkt Euro-Air Nederland met complete wissel-units, alles in het belang van een onverstoorde productie: uw belang dus!