Niet koud, niet warm:
precies goed

Euro-Air Nederland is een gecertificeerd installatiebedrijf, gevestigd in Zoetermeer dat zich gespecialiseerd heeft in airconditioning en luchtbehandeling. Ook onderhoud aan uw airconditioninginstallatie voeren onze specialisten graag uit.

Dankzij jarenlange ervaring (meer dan 40 jaar) en ons zeer uitgebreide assortiment hebben wij altijd een oplossing voor het perfecte binnenklimaat. Zowel bij u thuis als in uw bedrijf. Euro-Air realiseert het ideale binnenklimaat met energiebesparende en milieuvriendelijke airconditioningsystemen die niet alleen koelen, maar ook kunnen verwarmen, bevochtigen, ontvochtigen, zuiveren en ventileren.

Airconditioning bij u in de regio

Het klimaat moeten we nemen zoals het is. Zelfs de meest deskundige specialisten kunnen daar niets aan veranderen. Met ons binnenklimaat ligt dat gelukkig volledig anders. Daar kunnen de airconditioningexperts van Euro-Air namelijk alles aan doen.

Verwarming Airconditioning

Verwarming

Ventilatie airconditioningsbedrijf

Ventilatie

Energiebesparing

Een perfect binnenklimaat

Met een eigen adviesbureau, teken- en ontwerpstudio installeert Euro-Air Nederland airconditioningsystemen in onder meer bankfilialen, cleanrooms, computerruimtes, horeca, discotheken, kantoren, boetieks, modehuizen, fitness centra, offshore-faciliteiten, showrooms, studio's, theaters, tandartspraktijken, vergaderruimten en winkels.

Euro-Air Nederland staat voor goede kwaliteit en service op het gebied van airconditioning en luchtbehandeling. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gedegen advies.

Onafhankelijk advies

Euro-Air Nederland is onafhankelijk en geeft vrijblijvend advies over airconditioning. Het bedrijf vertegenwoordigt uitsluitend airconditioningsystemen van topmerken, zoals Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Electric, LG, Panasonic, Fuji Electric,Toshiba, Daikin, Samsung, Carrier, Fujitsu, Acson en Airwell.

Installatie en onderhoud in heel Nederland

Voor de airconditionserveringinstallaties en het onderhoud ervan opereert Euro-Air Nederland landelijk. Vooral in Zuid-Holland (Zoetermeer, Den Haag, Wassenaar, Voorschoten, Rijswijk, Leiden, Delft, Pijnacker, Boskoop, Waddinxveen, Gouda en Rotterdam).

Erkend STEK-installateur

Euro-Air Nederland is een erkend STEK-installateur (Stichting Erkenningsregeling voor de uitvoering van het Koeltechnisch installatiebedrijf). Het STEK-nummer is E0201.